Gumik » Continental EcoContact 3 (EB70) gumiabroncs

Új Nyári Continental EcoContact 3 (EB70) gumiabroncs (165 / 70 / R13)
Márka: Continental
Típus: EcoContact 3 (EB70)
Évszak: Nyári
Méret: 165 / 70 / R13
Állapot: Új
Leírás:
A kis és kompakt kategóriás gépkocsik partnere az új ContiEco Contact 3.A szilikon tartalom, a lapos övrendszer és a bionika alkalmazása rendkívül rövid fékutat és jó kezelhetőséget eredményez. Fékezési tesztek bizonyítják, hogy egy 65 km/h sebességgel haladó, ABS-szel felszerelt autó a „vészfékezés” pillanatát követően már 12,5 méteres fékút után megáll. Az elődökhöz képest tovább nőtt az abroncs vonóerő átadási képessége, optimális lett a futófelületre visszaható talajnyomás-eloszlás, és minden eddiginél egyenletesebb lett a rendeltetésszerű használatból eredő kopás.Az alapanyag és mintázat kölcsönhatása az alacsony üzemanyag fogyasztásban és a gördülési ellenállásban mutatkozik meg.

Az Ön által keresett termék jelenleg nem elérhető, ha alternatíva is szóba jöhet, töltse ki ajánlatkérő lapunkat, vagy keressen elérhetőségünk egyikén.

Információkérés

← Vissza az előző oldalra

Információkérés

Amennyiben felkeltettük érdeklődését kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot.

Megrendelés, házhozszállítás esetén kérjük, pontosan adja meg elérhetőségét, hogy szükség esetén el tudjuk érni.

A csillaggal (*) megjelölt mezők kitöltése kötelező.

Téli Nyári

Új Használt

/ / R  

 

Az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatkezelési szabályzatot elolvastam és elfogadom, továbbá hozzájárulok, hogy a weboldal üzemeltetője a fenti űrlapon megadott adataim kapcsolatfelvétel céljából kezelje.

Humán ellenőrzés