Gumik » General AS365 (4évszakos) (EC72) gumiabroncs

Új Téli General AS365 (4évszakos) (EC72) gumiabroncs (215 / 55 / R16)
Márka: General
Típus: AS365 (4évszakos) (EC72)
Évszak: Téli
Méret: 215 / 55 / R16
Állapot: Új
Leírás: Nyári és téli körülményekre optimalizált abroncs, amely megbízható teljesítményt nyújt minden évszakban, bármilyen időjárási körülmény között.Remek tapadás és fékteljesítmény száraz körülmények közöttNagyon jó védelem a vízre felúszás ellenNagyszerű tapadás havas útonRemek tapadás és fékteljesítmény száraz körülmények között A hosszanti irányban elhelyezkedő merev vállblokkok remek vonóerő-átadást és fékteljesítményt biztosítanak, amely rövid fékutat tesz lehetővé száraz útfelületen. Nagyon jó védelem a vízre felúszás ellen A széles, oldalirányú csatornák optimális vízelvezetést biztosítanak az érintkezési felület alól. Mindez kitűnő védelmet biztosít a vízre felúszás ellen. Nagyszerű tapadás havas úton Az abroncs közepén elhelyezett lamelláknak, valamint a sűrű kapaszkodóél-hálózatnak köszönhetően az abroncs nagyszerű tapadást és fékteljesítményt nyújt havas útfelületen.
Ár: 30250 Ft / db

Az Ön által keresett termék jelenleg nem elérhető, ha alternatíva is szóba jöhet, töltse ki ajánlatkérő lapunkat, vagy keressen elérhetőségünk egyikén.

Információkérés

← Vissza az előző oldalra

Információkérés

Amennyiben felkeltettük érdeklődését kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot.

Megrendelés, házhozszállítás esetén kérjük, pontosan adja meg elérhetőségét, hogy szükség esetén el tudjuk érni.

A csillaggal (*) megjelölt mezők kitöltése kötelező.

Téli Nyári

Új Használt

/ / R  

 

Az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatkezelési szabályzatot elolvastam és elfogadom, továbbá hozzájárulok, hogy a weboldal üzemeltetője a fenti űrlapon megadott adataim kapcsolatfelvétel céljából kezelje.