Gumik » General AS365 (4évszakos) (EC71) gumiabroncs

Új Téli General AS365 (4évszakos) (EC71) gumiabroncs (185 / 65 / R15)
Márka: General
Típus: AS365 (4évszakos) (EC71)
Évszak: Téli
Méret: 185 / 65 / R15
Állapot: Új
Leírás: Nyári és téli körülményekre optimalizált abroncs, amely megbízható teljesítményt nyújt minden évszakban, bármilyen időjárási körülmény között.

Remek tapadás és fékteljesítmény száraz körülmények között
Nagyon jó védelem a vízre felúszás ellen
Nagyszerű tapadás havas úton

Remek tapadás és fékteljesítmény száraz körülmények között A hosszanti irányban elhelyezkedő merev vállblokkok remek vonóerő-átadást és fékteljesítményt biztosítanak, amely rövid fékutat tesz lehetővé száraz útfelületen. Nagyon jó védelem a vízre felúszás ellen A széles, oldalirányú csatornák optimális vízelvezetést biztosítanak az érintkezési felület alól. Mindez kitűnő védelmet biztosít a vízre felúszás ellen. Nagyszerű tapadás havas úton Az abroncs közepén elhelyezett lamelláknak, valamint a sűrű kapaszkodóél-hálózatnak köszönhetően az abroncs nagyszerű tapadást és fékteljesítményt nyújt havas útfelületen.

Az Ön által keresett termék jelenleg nem elérhető, ha alternatíva is szóba jöhet, töltse ki ajánlatkérő lapunkat, vagy keressen elérhetőségünk egyikén.

Információkérés

← Vissza az előző oldalra

Információkérés

Amennyiben felkeltettük érdeklődését kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot.

Megrendelés, házhozszállítás esetén kérjük, pontosan adja meg elérhetőségét, hogy szükség esetén el tudjuk érni.

A csillaggal (*) megjelölt mezők kitöltése kötelező.

Téli Nyári

Új Használt

/ / R  

 

Az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatkezelési szabályzatot elolvastam és elfogadom, továbbá hozzájárulok, hogy a weboldal üzemeltetője a fenti űrlapon megadott adataim kapcsolatfelvétel céljából kezelje.

Humán ellenőrzés