Gumik » General Altimax Winter 3 98V (EC72) gumiabroncs

Új Téli General Altimax Winter 3 98V (EC72) gumiabroncs (215 / 55 / R17)
Márka: General
Típus: Altimax Winter 3 98V (EC72)
Évszak: Téli
Méret: 215 / 55 / R17
Állapot: Új
Leírás: Annak érdekében lett kifejlesztve, hogy kiváló teljesitményt nyújtson még a nyugat- és közép európai, legnehezebb téli körülmények között is. Az új Altimax Winter 3 biztosítja a biztonságos vezetést alacsony hőmérsékleten is, nedves, havas vagy jeges utakon. Szélsőséges téli körülmények között is megbízható teljesítmény. Kiváló tapadás jeges úton, kimagasló komfort és vezetési élmény. Optimalizált fékezési felület. A General a Continental csoport tagja. Megbízható partnere a téli utakon. A tovább fejlesztett mintázata erős kapaszkodást tesz lehetővé havon és jégen is. A lamellák különböző szögben való elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy havas útfelületen kivételes tapadással rendelkezzen. A speciális futófelület hatékonyan kapcsolódik a hóhoz a jobb tapadás és a kanyarodás érdekében. A száraz útfelületen jobb erőátvitelt és könnyebb kezelhetőséget érhet el ezzel az autógumival.
Ár: 27000 Ft / db

Az Ön által keresett termék jelenleg nem elérhető, ha alternatíva is szóba jöhet, töltse ki ajánlatkérő lapunkat, vagy keressen elérhetőségünk egyikén.

Információkérés

← Vissza az előző oldalra

Információkérés

Amennyiben felkeltettük érdeklődését kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot.

Megrendelés, házhozszállítás esetén kérjük, pontosan adja meg elérhetőségét, hogy szükség esetén el tudjuk érni.

A csillaggal (*) megjelölt mezők kitöltése kötelező.

Téli Nyári

Új Használt

/ / R  

 

Az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatkezelési szabályzatot elolvastam és elfogadom, továbbá hozzájárulok, hogy a weboldal üzemeltetője a fenti űrlapon megadott adataim kapcsolatfelvétel céljából kezelje.