Gumik » General Altimax Winter 3 gumiabroncs

Új Téli General Altimax Winter 3 gumiabroncs (175 / 70 / R13)
Márka: General
Típus: Altimax Winter 3
Évszak: Téli
Méret: 175 / 70 / R13
Állapot: Új
Leírás:  Annak érdekében lett kifejlesztve, hogy kiváló teljesitményt nyújtson még a nyugat- és közép európai, legnehezebb téli körülmények között is. Az új Altimax Winter 3 biztosítja a biztonságos vezetést alacsony hőmérsékleten is, nedves, havas vagy jeges utakon. Szélsőséges téli körülmények között is megbízható teljesítmény. Kiváló tapadás jeges úton, kimagasló komfort és vezetési élmény. Optimalizált fékezési felület. A General a Continental csoport tagja. Megbízható partnere a téli utakon. A tovább fejlesztett mintázata erős kapaszkodást tesz lehetővé havon és jégen is. A lamellák különböző szögben való elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy havas útfelületen kivételes tapadással rendelkezzen. A speciális futófelület hatékonyan kapcsolódik a hóhoz a jobb tapadás és a kanyarodás érdekében. A száraz útfelületen jobb erőátvitelt és könnyebb kezelhetőséget érhet el ezzel az autógumival.

Az Ön által keresett termék jelenleg nem elérhető, ha alternatíva is szóba jöhet, töltse ki ajánlatkérő lapunkat, vagy keressen elérhetőségünk egyikén.

Információkérés

← Vissza az előző oldalra

Információkérés

Amennyiben felkeltettük érdeklődését kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot.

Megrendelés, házhozszállítás esetén kérjük, pontosan adja meg elérhetőségét, hogy szükség esetén el tudjuk érni.

A csillaggal (*) megjelölt mezők kitöltése kötelező.

Téli Nyári

Új Használt

/ / R  

 

Az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatkezelési szabályzatot elolvastam és elfogadom, továbbá hozzájárulok, hogy a weboldal üzemeltetője a fenti űrlapon megadott adataim kapcsolatfelvétel céljából kezelje.

Humán ellenőrzés