Gumik » General Altimax Comfort gumiabroncs

Új Nyári General Altimax Comfort gumiabroncs (205 / 60 / R16)
Márka: General
Típus: Altimax Comfort
Évszak: Nyári
Méret: 205 / 60 / R16
Állapot: Új
Leírás: Erősségek: Jó tapadás nedves és száraz úton egyaránt. Vezetési kényelem a gumi sűrűségének köszönhetően. a hatékony vízelvezetést biztosító széles központi vájat és a V alakú oldalvájatok csökkentik a vízen csúszás kockázatát. Egyenletes kopás. A VAI Technology-nak, az abroncs vállain található lamellázatnak köszönhetően a járművezetők uralhatják a jármű iránytartását. A dinamikus kopásjelző segítségével figyelemmel kísérheti az abroncsok kopását. A megtett kilométerekkel párhuzamosan a „Replacement Tire Monitor" (Abroncscsere figyelő) szavak lekopnak, és a „Replace Tire" (Abroncscsere) szavak jelennek meg. llás szavatolt.
Ár: 20250 Ft / db

Az Ön által keresett termék jelenleg nem elérhető, ha alternatíva is szóba jöhet, töltse ki ajánlatkérő lapunkat, vagy keressen elérhetőségünk egyikén.

Információkérés

← Vissza az előző oldalra

Információkérés

Amennyiben felkeltettük érdeklődését kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot.

Megrendelés, házhozszállítás esetén kérjük, pontosan adja meg elérhetőségét, hogy szükség esetén el tudjuk érni.

A csillaggal (*) megjelölt mezők kitöltése kötelező.

Téli Nyári

Új Használt

/ / R  

 

Az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatkezelési szabályzatot elolvastam és elfogadom, továbbá hozzájárulok, hogy a weboldal üzemeltetője a fenti űrlapon megadott adataim kapcsolatfelvétel céljából kezelje.